Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Home | Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Prijzen en aanbiedingen

Wat zijn de prijzen van de schuifdeuren en kastinterieurs?
U kunt uw kast via de configurator naar wens samenstellen en als offerte aanvragen. De gespecificeerde offerte met concurrende prijs zal u zeker verrassen.
Heeft Voordeelkasten ook schuifdeurkasten in de aanbieding?
Ja, al onze kasten zijn in de aanbieding. Wij controleren dagelijks de aanbiedingen van de bekende bouwmarkten en online verkopers. De aangeboden offerte zal u verrassen. De extra service zoals 24 uurs whatsapp service, kennis en advies, snelle levering en volledig inzicht in de status van uw bestelling is standaard.
Wat zijn de kosten voor de montage van de schuifdeurkast?
De kosten voor het inmeten en plaatsen van een kast staan vrijblijvend vermeld op iedere offerte. De prijs is afhankelijk van de grootte en uitvoering van uw kast en wordt geheel op uw kast afgestemd. U betaalt dus nooit teveel en ontvangt de beste prijs.Bestellen en levering

Hoe bestel ik een schuifdeurkast?
U stelt uw schuifdeuren of interieur samen en verstuurt uw kast als offerte aanvraag. Geheel vrijblijvend en gecontroleerd ontvangt u een gespecificeerde offerte met prijs per onderdeel, een totaalprijs inclusief aantrekkelijke korting.
Is de offerte naar wens, kunt u de offerte eenvoudig omzetten naar een bestelling.
U ontvangt een factuur via mail en TNT post met de vraag 25% van het factuurbedrag aan te betalen. Het restant van de betaling kunt u voldoen via mobiel pinapparaat bij aflevering van uw bestelling.
Wat is de levertijd?
De levertijd van gemiddeld 15 werkdagen gaat in vanaf het moment van ontvangst van de aanbetaling. We melden u via e-mail de ontvangst van de aanbetaling en is direct de eerste dag van de levertijd. Aan het einde van de periode nemen we via de telefoon contact op om een afleverdag af te spreken die u het beste uitkomt.
Hoe wordt de kast afgeleverd?
De kast wordt netjes in huis achter de eerste drempel afgeleverd op de begaande grond. Bij afleveringen in appartementen, flats of bovenwoningen wordt de kast achter de drempel geleverd in de hal.
Kan ik de bestelde kast annuleren of retour brengen?
Nee, helaas. De schuifdeuren en interieurs zijn altijd maatwerk en worden speciaal op uw wens gemaakt. Is de aanbetaling ontvangen en de kast besteld dient de kast volledig afgenomen en voldaan te worden.Afmetingen en inmeten

Hoe meet ik een kast in?
Simpel! U meet de hoogte aan beide zijde waar de kast of schuifdeuren geplaatst moeten worden. Is het hoogte verschil niet meer dan 15 mm kunnen we de kast voor u bestellen. Is het hoogte verschil meer, neem contact met ons . We gaan dan samen op zoek naar de beste oplossing .
Kan ik de kasten ook laten inmeten?
Ja, we meten de schuifwanden en interieurs graag voor u in tegen een bescheiden vergoeding. U ontvangt als u ons heeft uitgenodigd om u van advies te voorzien de juiste afmetingen om een kast te kunnen bestellen. De verantwoordelijkheid voor de afmetingen zijn voor ons als u besluit de kast bij ons te bestellen.
Wat is de minimale en maximale breedte van een schuifdeur?
De minimale breedte is 30 cm en de maximale breedte is 102 cm. De maximale breedte voor een 2-deurs schuifwand is 199 cm doordat de deuren een overlap van 3 cm hebben. De maximale plafondhoogte is 279 cm
Wat zijn de minimale en maximale afmetingen van een kastinterieur?
De maximale diepte van een kastinterieur module is 60 cm, de minimale diepte 30 cm. Met uitzondering van de hoekmodule, deze is altijd 60 cm diep. De maximale breedte van een kastinterieur module is 102 cm, de minimale breedte is 30 cm. De maximale hoogte van een kastinterieur module is 279 cm.Algemeen

Wat is de levertijd van een schuifdeurkast?
De levertijd is gemiddeld 15 werkdagen, gerekend vanaf de dag dat de aanbetaling van 25% is ontvangen.
Heeft Voordeelkasten een showroom?
Ja, wij hebben een mooie showroom waar verschillende schuifdeurkasten staan opgesteld inclusief luxe accessoires en een volledige inloopkast.
Heb ik zijpanelen nodig bij een schuifdeurwand?
Wanneer u schuifdeuren van muur tot muur plaatst zijn zijpanelen niet noodzakelijk. Indien dit niet het geval is plaatst u een zijpaneel om ervoor te zorgen dat de schuifdeuren niet van de rails lopen en om extra stevigheid te bieden.
Ik heb mijn persoonlijke gegevens ingevuld. Wat doen jullie daarmee?
Wij hebben uw gegevens nodig om uw vragen te beantwoorden, offerte te kunnen versturen en uw bestelling te kunnen afleveren. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.
Is het glas dat in schuifdeuren is gemonteerd veiligheidsglas?
Ja, aan de achterkant van onze glazen schuifdeuren zit een veiligheidsfolie. Deze veiligheidsfolie zorgt ervoor dat wanneer het glas breekt, de glassplinters bijeen worden gehouden.
Wat zijn de RAL kleuren van de schuifdeuren en/of interieur dessins?
De dessins van onze schuifdeuren en kastinterieurs zijn niet gebaseerd op specifieke RAL of kleurnummers.
Zijn de schuifdeuren en interieurs goed verpakt?
Ja, de kasten zijn goed verpakt. De schuifdeuren zijn rondom voorzien van stevige piepschuim randen en transparant plastic. De interieur delen zitten per deel verpakt in stevig karton. De kans op schade is minimaal.
Worden de schuifdeurkasten en/of kastinterieurs bij mij opgebouwd?
Ja, indien gewenst komen onze monteurs de schuifdeurkast bij u inmeten en plaatsen. De vergoeding staat vermeld op de offerte en de prijs zal u verrassen.
Kunt u monsters van diverse decoren per post versturen?
ja, via ons aanvraagformulier kunt u brochures en kleurkaarten bestellen. Uiteraard volledig vrijblijvend en zonder enige kosten.
Levert Voordeelkasten ook standaard schuifdeurkasten voor de slaapkamer?
Nee, we leveren alleen maatwerk schuifdeurkasten. We leveren wel standaard interieur modules en die hebben een hoogte van 220 cm en een diepte van 60 cm. De breedte wordt gewoon op maat gemaakt met een maximale breedte van 102 cm.Montage

Zijn de schuifdeuren gemakkelijk monteren?
Ja, heel makkelijk zelfs met de duidelijke montage handleiding. De schuifdeuren zijn volledig voorgemonteerd en de boven- en onderrail zijn op maat gemaakt. Na het monteren van de bovenrail is de klus al bijna geklaard. Tip! Bekijk de montagefilm.
Is een kastinterieur gemakkelijk monteren?
Ja, heel makkelijk zelfs met de duidelijke montage handleiding. Het interieur is volledig op maat gemaakt, voorgeboord en zelfs de montage steunen zijn al in de ligplanken gemonteerd. Voor de achterwanden monteert u een aluminiumstrip op de staanders met de meegeleverde schroeven. Een ladeblok wordt in onderdelen geleverd en net zoals een Ikea meubel in elkaar gezet. Tip! Bekijk de montagefilm.
Kan ik de kasten ook laten monteren?
Ja, we plaatsen de schuifwanden en interieurs graag. U hoeft dan nergens meer naar om te kijken. Wij regelen alles vanaf inmeten, plaatsen en afvoeren van verpakkingsmateriaal en leveren de kast netjes op.

CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren