9.4/10 van 18 beoordelingen
Logo VoordeelschuifdeurkastKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Info voordat je besteld

Bestellen en betalen


U heeft een offerte ontvangen waarop gespecificeerd de afmetingen staan vermeld, net zoals een duidelijk omschrijving van de onderdelen van de schuifdeurkast of interieur. De offerte wordt via e-mail naar u verzonden net zoals eventuele adviezen betreffende uw kast of interieur. Is de offerte geheel naar wens en heeft u geen vragen meer dan kunt u de schuifdeurkast bestellen door de offerte retour te sturen.

U ontvangt via de email de exacte omschrijving van de offerte en de definitieve factuur inclusief eventuele inmeet en montagekosten. De prijs op de offerte en de factuur zijn inclusief 21% BTW. Eventuele montage kosten worden berekend met 6% BTW zolang dit bij de wet geregeld is. Tegelijkertijd ontvangt u een kopie van de factuur via e-mail en een mail betreffende de aanbetaling van 25% om uw kast in behandeling te nemen.

De aanbetaling kunt u voldoen door middel van een overboeking via bank/giro. U kunt de aanbetaling contant of per pin voldoen in de showroom of u gebruikt de iDeal koppeling die meegezonden wordt op de factuur.

Levertijd


De levertijd is gemiddeld 15 werkdagen voor een complete schuifdeurkast en in veel gevallen is een bestelling van schuifdeuren zonder interieur iets sneller. De levertijd van 15 werkdagen gaat in op de dag dat wij uw aanbetaling van 25 % op onze rekening hebben ontvangen. Wij sturen u een e-mail dat we uw aanbetaling hebben ontvangen en de bestelling bij de fabrikant is geplaatst.

Na ongeveer 12 werkdagen krijgen wij bericht van de fabrikant over de exacte leverdatum. Wij nemen via de telefoon contact met u op om een afleverdag in te plannen die u het beste uitkomt. Leveringen vinden plaats op doordeweekse dagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Uiteraard informeren we u over de geplande aflevertijd.

Afhalen, bezorgen en verzendkosten


Uw schuifdeurkast is af te halen in ons magazijn in Wormerveer. De schuifdeuren, schuifdeurrail en alle onderdelen van het interieur zijn stevig ingepakt en geschikt om probleemloos te vervoeren. Het restant van de betaling kan contant of per pinapparaat voldaan worden.

We leveren uw schuifdeurkast ook graag bij u thuis of op kantoor. De materialen zullen minimaal achter de eerste drempel geplaatst worden of in een ruimte op de begane grond die makkelijk bereikbaar is.

De verzendkosten zijn gering en staan vermeld op de offerte en orderbevestiging .

Garantie en reparatie


Wij geven 10 jaar garantie op schuifdeuren van StoreMax en 15 jaar garantie op schuifdeuren van Raffito. De garantie houdt in het gratis leveren van wielen, geleiders en profielen die zijn versleten bij normaal gebruik.
Het vervangen ter plaatse van de onderdelen valt niet onder de garantie.

Eventuele transport schade of schade tijdens het monteren kunt u eenvoudig melden via telefoon, email of makkelijker nog via WhatsApp. Wij zullen direct een identiek product versturen of bij de fabrikant bestellen.

Retouren


Schuifdeuren en kastinterieurs worden overeenkomstig uw specificaties gemaakt en kunnen door de duidelijke persoonlijke aard niet worden teruggezonden. De volledige betaling moet uiterlijk voldaan worden bij aflevering van de schuifdeurkast.
Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Handige tips


Bekijk voordat u een schuifdeurkast wilt bestellen de montagefilm en laat u overtuigen hoe makkelijk is een schuifdeurkast op maat te plaatsen.

Uitgebreide informatie over schuifdeurkasten staat vermeld op StoreMax schuifdeuren en Raffito schuifdeuren.

Liever een schuifdeurkast brochure van StoreMax of Raffito in uw hand of een kleurenstaal van het decor van uw keuze, wij versturen u die graag. Brochure aanvraag.

VoordeelSchuifdeurkast is de voordeligste schuifdeurkast leverancier in Nederland. Zullen we samen een offerte voor uw kast maken? Klik hier

CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren