9.4/10 van 18 beoordelingen
Logo VoordeelschuifdeurkastKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Montagehulp

Raffito en StoreMax montagefilm


Maatwerk schuifdeurkasten zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de montage instructies. Nog makkelijker is vooraf de montagefilm te bekijken zodat u zelf kunt beoordelen of u zelf de kast kunt plaatsen. StoreMax en Raffito schuifeuren zijn volledig voorgemonteerd en de schuifdeurrailsen op maat. De interieurs zijn ook volledig op maat gemaakt en waar mogelijk voorgemonteerd. Ladeblokken zijn ook op maat gemaakt en kunt u in een paar eenvoudige stappen in elkaar zetten. Schuifdeuren en interieurs zijn altijd voorzien van een duidelijke handleiding.

Klik op een afbeelding om een keuze in de montagefilm te kiezen

StoreMax schuifdeuren montagefilm

StoreMax interieur montagefilm

Raffito schuifdeuren montagefilm

Raffito interieur montagefilm

Schuifdeurkast aanbieding


Nieuwsgierig naar de kosten van een schuifdeurkast op maat of wat het zou kosten om de schuifdeurkast in te laten meten en eventueel te plaatsen, stel dan uw kast samen via de configureator en vraag een offerte aan. Heeft u nog vragen voor, tijdens of na het bekijken van de montagefilms dan kunt u ons ten alle tijden bereiken en duidelijk antwoord krijgen op al uw vragen betreffende het inmeten en plaatsen van een schuifdeurkast. Wij helpen u graag verder.Wilt u meer weten? Wij informeren u graag!


Uitgebreide informatie over de onbeperkte mogelijkheden van schuifdeuren op maat staan vermeld onder StoreMax schuifdeuren en Raffito schuifdeuren. De mogelijkheden voor een interieur of inloopkast op maat staan vermeld onder tabblad Interieurs.
De nieuwste schuifdeurkast brochures kunt u nu online bekijken of via mail aanvragen om op uw gemak alle mogelijkheden te bekijken.

Liever direct antwoord op al uw vragen? Wij helpen u graag!


Bellen is het snelst om direct antwoordt te krijgen. Bel 06 - 1432 9754
Vragen over de mogelijkheden voor uw situatie, stuur een whatsApp met eventueel een foto van de plaatst waar u de kast wenst. Duidelijker kan het niet.
Liever ouderwets mailen kan natuurlijk ook naar info@voordeelkasten.nl

CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren