9.4/10 van 18 beoordelingen
Logo VoordeelschuifdeurkastKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Showroom

VoordeelSchuifdeurkast heeft een moderne showroom waar schuifdeurkasten van StoreMax, Stanley en Raffito voor u getoond staan. Wij informeren u graag over de kwaliteit van de merken en de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van interieur en exterieur die schuifdeurkasten op maat bieden. Zo kunt u voor elke kamer in uw woning een mooie opbergruimte creëren. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen om een praktisch interieur samen te stellen, waarbij we samen met u tot oplossingen komen.

In onze showroom vind u onder andere een inloopkast inclusief alle mogelijke accessoires zoals verlichte garderobestang, softclose laden met glazen front en

een apothekerskast van het merk StoreMax/Raffito. Een moderne vrijstaande kast in de kleur antraciet voorzien van stijldeuren, softclose systeem en een verrassend interieur. Witte glazen schuifdeuren van StoreMax afgewerkt met strips om de schuifdeur in eenvoudige vlakken te verdelen. Een hoekkast van Raffito, stijldeuren Milano en Dordogne, meervlaks deuren van Stanley en nog veel meer.

VoordeelSchuifdeurkasten is net als VoordeelVloeren.nl een onderdeel van de showroom van de Bouwmarktconcurrent.nl waar we niet alleen schuifdeurkasten op maat tonen, maar ook een uitgebreide collectie laminaatvloeren en zonwering aan u kunnen laten zien. U bent van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken en de koffie en thee staan klaar.

CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren