Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Home | Raffito schuifdeuren
raffito montagehulp
raffito kast
raffito kasten
raffito schuifdeuren
raffito schuifkast
raffito schuifkasten

Raffito schuifdeuren

Raffito is marktleider op het gebied van schuifdeurkasten. Alle Raffito schuifdeuren worden in Nederland op maat geproduceerd, volgens de allerhoogste kwaliteitseisen. U krijgt op een product van Raffito dan ook altijd 20 jaar garantie.
Raffito kent een zeer groot assortiment en biedt u dan ook maximale keuze in zowel decoren, profielen als schuifdeuren. Bovendien kunt u, wanneer u kiest voor een Raffito meervlaksschuifdeur, onbeperkt variëren met de afmetingen van de vakverdeling. Ook in de keuze van paneelkleur, glas en spiegels bent u vrij.

Raffito omlijsting. Welk aluminium mag het worden?

schuifdeurkast bouwen Bij Raffito Standaard Schuifdeuren heeft u de keuze uit 7 verschillende aluminium omlijstingen. Uitgezonderd model Base en Minimalista zijn de omlijstingen verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren.

Raffito stalen profiel


De voordeligste keuze is het stalen profiel. Schuifdeuren met een stalen omlijsting hebben de volgende zichtbare kenmerken. De kogelgelagerde wielen zijn op de achterzijde van de deur gemonteerd. Kunststof geleiders aan de bovenzijde van de deur zorgen samen met de bovenrail voor een soepele geleiding. Bij de keuze voor de stalen omlijsting is de maximaal toepasbare hoogte 2790mm. De totale dikte van de combinatie van een railset en twee schuifdeuren of meer is 85mm. De stalen omlijsting is beschikbaar in wit, grijs en brons.

Raffito aluminium profiel


Gaat u voor de hoogste kwaliteit, dan is Raffito de beste keuze. Het stevige aluminium frame is door middel van bouten aan elkaar verbonden. De gelagerde wielen worden in het frame gemonteerd en zijn daardoor niet zichtbaar. De metalen geleiders aan de bovenzijde zorgen er, in combinatie met de rubberen wielen voor dat uw schuifdeur geruisloos en soepel loopt.

Wanneer u kiest voor het aluminium profielvan Raffito, heeft u bovendien de mogelijkheid meervlaks schuifdeuren te maken en kunt u bovendien verschillende materialen en kleuren in 1 schuifdeur gebruiken. Bij het aluminium profiel geldt een maximale hoogte van 2790mm. De dikte van de rail in combinatie met 2 schuifdeuren of meer is 75mm. Aluminium profielen zijn leverbaar in de kleuren wit, aluminium (naturel) en champagne.
raffito deuromlijsting
Solo
raffito solo
Rondo
raffito rondo
Rondo Grip
raffito rondo grip
Raffinato
raffito raffinato
Stretto
raffito stretto
Mezzo Grip
raffito mezzo grip
Mezzo Desgin


Raffito decoren, spiegels en glaspanelen

De Raffito decorpanelen zijn 12mm dik en worden afgewerkt met een sterke melaminelaag. Natuurlijk heeft u bij deze afwerking de keuze uit diverse kleuren en houtdecoren. Wanneer u kiest voor een spiegel of glasdecor, is het goed te weten dat deze aan de achterzijde zijn voorzien van veiligheidsfolie. De dikte van deze panelen bedraagt 6mm.
Hieronder vindt u de alle decoren en kleuren overzichtelijk bij elkaar. U kunt eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste afwerking. Wanneer u met de muis over het decor van uw keuze gaat, vergroot de afbeelding voor een betere indruk.

Sleep de onderstaande decoren van uw keuze in de lege elementen


Maak uw keuze uit de diverse decoren, spiegels of gekleurd glas en ervaar de onbeperkte mogelijkheden.

Uni decor
Hout decor
Fantasie decor
Spiegel
GlasRaffito stijldeuren

Raffito Stijldeuren zijn leverbaar in tien modellen, van modern tot klassiek. Bovendien heeft u keuze uit elf verschillende decoren. Raffito Stijldeuren zijn vervaardigd uit 22mm dikke MDF platen en worden in model gefreesd. Daarna worden ze voorzien van een sterke krasvaste folie, om beschadiging van uw schuifdeur tegen te gaan.
Zowel de boven- als onderrail worden voor u gratis in bijpassende kleur meegeleverd. In combinatie met de rubberen wielen bent u verzekerd van een soepel en geruisloos lopende deur. Natuurlijk is het mogelijk de bovenrail af te werken met een bovenlijst, waarbij u kan kiezen voor een moderne of klassieke uitstraling.

Hieronder vindt u de tien leverbare modellen overzichtelijk bij elkaar.

raffito milano stijldeur
Milano
raffito roma stijldeur
Roma
raffito torino stijldeur
Torino
raffito napoli stijldeur
Napoli
raffito venetia stijldeur
Venetia
raffito Siena stijldeur
Siena
raffito florence stijldeur
Florence
raffito bologna stijldeur
Bologna
raffito verona stijldeur
Verona
raffito rimini stijldeur
Rimini

Raffito stijldeuren decoren

Bij de stijldeuren van Raffito heeft u de keuze uit 9 eigentijdse decoren, elk met hun eigen uitstraling. De klassieke stijldeuren Milano, Roma, Torino, Napoli en de sipegeldeur Venetie worden geleverd in Frigowit, Hooglans wit, Ivoor, Agaatgrijs, Taupe, antraciet en zwart. Kiest u voor de moderne varianten Siena, Florence, Bologna, Verona of Rimini, dan heeft u de keuze uit alle decoren hieronder. Indien u met uw muis over een decor gaat, verschijnt automatisch een grotere afbeelding voor een betere indruk.

Salerno, Ancona, Vicenza, Ravenna, Modena, Latina en Bolzano.
raffito salerno stijldeur
Salerno
raffito ancona stijldeur
Ancona
raffito vicenza stijldeur
Vicenza
raffito ravenna stijldeur
Ravenna
raffito modena stijldeur
Modena
raffito latina stijldeur
Latina
raffito bolzano stijldeur
Bolzano

raffito stijldeur wit
Wit

 
raffito stijldeur hoogglans wit
Hoogglans

 
raffito stijldeur ivoor
Ivoor

 
raffito stijldeur steengrijs mat
Steengrijs
mat
 
raffito stijldeur denim blauw mat
Denim
blauw mat
 
raffito stijldeur wit mat
Wit
mat
 
raffito stijldeur grijs mat
Grijs
mat
 
raffito stijldeur fjord groen mat
Fjord
groen mat
 
raffito stijldeur antraciet
Antraciet

 
raffito stijldeur eiken structuur
Eiken
structuur
 

Raffito stijldeur handgrepen

Bij een prachtige stijldeur hoort natuurlijk een passende handgreep. Deze bepaalt immers mede de uitstraling van uw schuifdeur. U kunt zelf bepalen waar de handgreep op de schuifdeur geplaatst wordt. Raffito levert 7 verschillende handgrepen, waarbij u kunt kiezen uit een bronzen of aluminium afwerking.

raffito handgreep turano
Turano
raffito handgreep classico aluminium
Lesina A
raffito handgreep classico brons
Lesina B
raffito handgreep como
Como
raffito handgreep garda
Garda
raffito handgreep maggiore
Maggiore
raffito handgreep nuovo
Nuovo

Raffito Barn schuifdeuren

Nieuw in het toch al uitgebreide Raffito assortiment is de Barndeur collectie. De Raffito Barn deuren hebben zowel een klassieke als industriele uitstraling. Door goed gebruik te maken van de vele uitvoeringen, decoren en handgrepen is het mogelijk om iedere ruimte een uitstraling te geven die het verdient. De Barn deuren zijn volledig voorgemonteerd en afgewerkt. De schoren en latten geven doordat ze uitsteken een fantastich effect en met de juiste lichtval zal dit extra geaccentueerd worden.

Hieronder vindt u de alle modellen overzichtelijk bij elkaar. Wanneer u met de muis over de Barn deur van uw keuze gaat, vergroot de afbeelding voor een betere indruk.Raffito Loft schuifdeuren

Nieuw in het toch al uitgebreide Raffito assortiment zijn de Loftdeuren. Raffito Loftdeuren zijn strakke deuren met een dikte van 28 mm en strakke hoeken. De loftdeuren sijn gemaakt van 28 mm spaanplaat afgewerkt met een melaminelaag in moderne decoren zoals Blankstaal en Bianco Primo Fiore of een fantasie houtmotief in een warme bruin of grijstint.
De Raffito Loft deuren hebben een moderne uitstraling. Door goed gebruik te maken van de vele uitvoeringen, decoren en handgrepen is het mogelijk om iedere ruimte een uitstraling te geven die het verdient. De Raffito Loft deuren zijn volledig voorgemonteerd en afgewerkt.Handige tips

U bent overtuigd van de voordelen van een schuifdeurkast, maar ziet op tegen de montage? Bekijk dan onze montagefilm! U zult zien hoe eenvoudig het is om een schuifdeurkast zelf te plaatsen.
Wilt u een brochure ontvangen met informatie over onze producten? Deze sturen wij u graag toe! Desgewenst met kleurenstaal. Vraag hem gelijk aan!
Bent u benieuwd naar de prijs van een schuifdeurkast op maat? Laat ons direct een vrijblijvende offerte voor u maken! De prijs zal u verbazen. Voordeelschuifdeurkast.nl is niet voor niets de voordeligste leverancier van Nederland!


CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren