9.4/10 van 18 beoordelingen
Logo VoordeelschuifdeurkastKlantenservice bereikbaar
tussen 9.00 en 20.00 uur

Tip: Draai jouw tablet een kwartslag voor betere weergave.
Home | Offerte - Laagtse prijs garantie
 

 

Vragen? Stel ze gerust!


Een  offerte met de hoogst mogelijke service

Om het zo simpel en overzichtelijk mogelijk te houden kunt u in de handige configurator complete rechte schuifdeurkasten voorzien van luxe interieurs en accessoires samenstellen. Heeft u een schuifdeurkast nodig die u niet kunt samenstellen in de configurator zoals een hoekkast, een inloopkast of een schuifdeurkast onder een schuin dak vul dan hieronder al uw wensen in. Een specialist zal uw aanvraag nauwkeurig bekijken, waar nodig extra informatie geven en een scherpe overzichtelijke offerte voor u maken. We spannen ons in om dit dezelfde werkdag te versturen.

Maatwerk kan niet zonder de juiste informatie

Een offerte voor een schuifdeurkast op maat kunnen we niet maken zonder uw informatie.  Hoe beter u ons voorziet van informatie, hoe exacter wij de offerte kunnen maken, Heeft u een tekening of een schets, een foto van de ruimte waar de schuifdeurkast geplaatst moet worden of andere informatie die van belang is, stuur die dan eenvoudig mee.

U wilt toch ook de beste prijs en de hoogst mogelijke service!

De beste prijs is het makkelijkst. Heeft u een offerte van een StoreMax, Raffito, Lundia of een ander merk schuifdeurkast en bent u benieuwd of dat goedkoper kan vul het offerte formulier in en stuur de volledige offerte mee. U ontvangt gegarandeerd een betere prijs en meer service!

De hoogste service is een stuk moeilijker maar niet voor Voordeelschuifdeurkast.nl.  U wilt toch ook een leverancier die vanaf het eerste contact tot ver na levering zorg draagt voor uw kast en het optimaal gebruik ervan? Het juiste advies van ontwerp tot plaatsing door monteurs met jarenlange ervaring. U op de hoogte houdt van de status van uw kast en een exacte planning voor levering.  Snelle levering door eigen transport met bekwame chauffeurs die de schuifdeurkast keurig bij u in huis brengt. Wij verzorgen dat en meer. Gegarandeerd!

Begin nu met besparen en vraag uw offerte aan


U staat op het punt een offerte aan te vragen voor een schuifdeurkast. De aanbieding bestaat uit een offerte voor een schuifdeurwand en eventueel interieur die gecontroleerd en behandeld is door onze kasten specialist. Ieder onderdeel van de kast wordt gespecificeerd omschreven en geprijsd. Daarnaast ontvangt u vrijblijvend een voorstel met eventuele inmeet- en plaatsingskosten. De offerte wordt separaat via email als PDF-bestand verzonden inclusief 3-D afbeelding in kleur.

Voornaam    
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Mobiel
E-mail
Tekening/foto's meesturen
CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren